Velodyne Installation
 
Velodyne Installation
 
Velodyne Installation
 
Velodyne Installation
 
Velodyne Installation
 
Velodyne Installation

Her vil vi med billeder og referencer fra kunder vise muligheder for installation og benyttelse af Velodyne produkter.

 

DD 10 Plus!
 
Kender I det med, at bassen driller? Visse toner går rent ud i rummet, andre boomer og så er der dem imellem, der næsten forsvinder. Og så kan subwoofern være umulig at få til at integrere sig med de andre højttalere.

Her er det at digital styring af frekvensgangen kommer ind i billedet. Jeg besluttede at anskaffe en Velodyne 10" DD10+ for at få styr på lyden.

Prøvede at sætte subwooferen til anlægget som den leveres og kørte sweeptonen fra CD'en i sættet. Hørte hvordan lydniveauet ændrer sig op gennem frekvensområdet.

Satte noget musik på og oplevede boomende bastoner og dem, der ikke kommer ud til lyttepositionen. Nøjagtig som med en helt almindelig subwoofer.

Kørte så Auto-EQ med målemikrofonen sat i subwooferen, og så hvordan displayet på subwooferen fortæller, hvad den har gang i. Niveau, fase osv. bliver tunet ind, så subben spiller sammen med de andre højttalere.

Efter et par minutter er den færdig og man gemmer indstillingen med fjernbetjeningen.

Virker det så, eller er det bare en lille forskel, der skal retfærdiggøre en væsentlig prisforskel fra ellers potente subwoofere på markedet?

Nu bliver det spændende at køre sweeptonen og høre, om der er jævnt og konstant niveau i hele sweepets frekvensområde. Minsandten om det virker, endog meget overbevisende.

Nu noget musik på. Både noget med drøje hug i bassen og orgel, der har lange toner i alle basområdets niveauer.

Orgel lyder pludselig som om man var der selv. Ikke noget med at der er for meget tryk på nogen af tonerne og nogen, der forsvinder. De er der allesammen.

Velodyne praler med stor effekt og enheder, der kan flytte luft og alligevel gøre det ultrapræcist. Og det kan høres i musik med de fineste detaljer i bastrommer og pauker som i Mahler-symfonier. Alt bliver leveret krystalklart og med et niveau, der kan få løse genstande til at rasle. Prale CD'erne fra Telarc med Erich Kunzel og Cincinnati Pops, som på mange numre har digitalt indlagte kanonbrag og torden, bliver afspillet helt uanstrengt med en renhed, der lader lytteren høre helt præcist, hvad der er musik og hvad der er indlagte lydeffekter.

Og det bedste af det hele: man hører ikke bassen leve sit eget liv. Den er en del af musikken sammen med hovedhøjttalerne. Skulle man få brug for den til lydeffekter i film, er der indbygget diverse akustikeffekter, som man kan kalde frem, når der spilles i et surroundanlæg.

BRAVO Velodyne og til Christian for enthusiasme med at sælge et topprodukt og god service.

Husk sækkevognen, når du skal transportere en Velodyne DD+. Den mindste vejer sine 34 kg, den største det dobbelte.

 
Torben, København
 
Velodyne SPL-1200 Ultra
 
Første gang jeg stødte på navnet csn-teknik var januar 2011 da jeg købte en Velodyne subwoofer SPl-1200 Ultra som spiller fantastisk og efter Christan har hjulpet med kalibreringen står den lige i skabet.
 
Rene` Næstved.
 

2 x Velodyne SPL-800 Ultra

Efter noget tid med et par udmærket SPL-800i'r, havde jeg lyst til at rykke op i en højere klasse, men ville forsat bevare den kompakte subwoofer type, da det er sparsomt med plads i stuen. SPL-800Ultraen formår at fremstå, som en yderst lækker design-subwoofer, som ser lige så stilet og ren ud som den lyder. En hurtig, kontant og kontrolleret lyd er hvad man får ud af denne subwoofer.

Kenneth C.
 
 
Forløb vedr. Bjarnes Hjemmebio, København 2010.
 
Jeg har købt 2 stk. (der skal jo 2 til stereo) Velodyne SPL12 subwoofere, med hver 1250 watts indbyggede forstærkere. De bliver så styret af en Velodyne Subwoofer Management System box. Det tog Christian omkring 8 timer at kalibrere systemet til stuen, og der blev eksperimenteret en del, bl.a. fik vi opsat en dør ind til stuen som lukkede rummet for max. tryk i de nedre oktaver.
 

Anlægget ser ud som følger:

Receiver: Integra DTR-70.1

Bluray: Oppo BDP 83SE.

CD: Raysonic CD168.

Forstærkere: Holfi NB2/3.

Højttalere: Martin Logan Ascent i.

Centerhøjttaler: Elac CC241.

Baghøjttalere: Dali Suite.

Subwoofere: 2 x Velodyne SPL1200 Ultra

SMS-1 box: Velodyne.

TV: Yousee box.

Harddiskoptager: PanasonicDMR-EH65.

Projektor: Panasonic PT AX-100E.

Fladskærm: PanasonicTX-P42X20E.

Strøm- og signalkabler: 100% sølv med Bullit Plugs fra CSN-teknik.
 
 
Bjarne, København
 
 
Velodyne Danmark / CSN Teknik | Rypevænget 7, 4733 Tappernøje  | Tlf.: +45 60888030 | christian@velodyne.dk